27 iunie 2011

Festivalul national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene", editia a II a



Editia a II-a a Festivalului national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene" se va desfasura in perioada 1–3 iulie, la Ipotesti si Botosani!

Evenimentul debuteaza vineri, 1 iulie, cu incepere de la ora 18:00, cand vor concura artistii la sectiunea individual a festivalului. Conform organizatorilor, la aceasta sectiune s-au inscris 13 concurenti. Seara se va incheia cu recitalul lui Ovidiu Mihailescu.

Sambata, 2 iulie, de la aceeasi ora 18:00, va fi randul formatiilor folk sa se intreaca, sectiune care are in desfasurator 11 grupuri. Concursul se va incheia sambata seara cu recitaluri sustinute de Catalin Ungureanu si Adi Bezna.

Competitia din cele doua seri are loc la Ipotesti, in Amfiteatrul in aer liber din incinta Complexului muzeal, in caz de vreme nefavorabila evenimentul urmand sa se mute in interior.

Festivalul se incheie duminica, 3 iulie, cand la ora 18:00 este programata Gala laureatilor, la Hotel Maria din Botosani, in spate - zona de langa piscina. Dupa decernarea premiilor, cei prezenti vor avea parte de o seara speciala, cu Mircea Vintila si Jul Baldovin.

Intrarea este libera in cele trei seri de festival.

In competitie s-au inscris concureti din Cluj, Prahova, Siret, Saveni, Dorohoi si Botosani.

Festivalul este organizat de Consiliul Judetean, Memorialul Ipotesti, Primaria Botosani, Societatea Culturala Arlechin, Primaria comunei Mihai Eminescu si Asociatia Judeteana a Organizatorilor de Evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu